Information & kommunikation

När nya människor flyttar in, om en hantverkare behöver stänga av vattnet i hela fastigheten, om en boende behöver felanmäla något eller någon skall ha högljudd fest, är vårt informationssystem räddaren i nöden. Enklare information medför bättre kommunikation. Bättre kommunikation medför färre missförstånd och spekulationer. Våra digitala tavlor gör det enklare att informera de som bor i fastigheten.

En användarvänlig, digital anslagstavla

På en behändig skärm, en användarvänlig digital anslagstavla, visas den information som enkelt lagts upp centralt av förvaltaren. Informationen kan läsas i flera olika kanaler, som på en entrétavla, en app i telefonen eller datorn, och ni kan begära kvitto på att viktig information har blivit läst. Det blir också enklare för de boende då de har all information samlad, i appen eller på informationsskärmen.

En modern trapphustavla

På denna digitala informationstavla kan man länka till t ex viktig boendeinformation eller en specifik felanmälan och få all information samlad på ett ställe. Fastighetsskötaren slipper dessutom problem med manuell hantering och med vårt fastighetssystem går all information direkt in i på ett och samma ställe. Man riskerar då inte att heller att några fysiska papper tappas bort.

Ni kan självklart styra informationen så att alla i fastigheten nås eller enbart specifika personer får informationen. Viss information kanske bara gäller en av trappuppgångarna och då räcker att den informationen finns på just den trapphustavlan där de berörda passerar dagligen. Enkelt, informativt och träffsäkert.

Även de boende kan kommunicera smidigare med fastighetsägaren via vårt system. Det är nu slut på långa telefonköer och störande lappar i trapphuset! Vårt system ger er en enkel och trygg lösning med digitala informationsskärmar för alla!

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!