Lokalbokning

Behöver du boka tvättstugan på väg hem från landet? Får du oplanerat släktbesök till helgen och behöver boka gästlägenheten i fastigheten? Har du akut behov av en extra parkeringsplats? Finns det onödiga tidsluckor då lokalerna inte nyttjas fullt? Vardagliga frågor som kan bli besvärliga problem. Men vi har svaren och lösningarna på dessa frågeställningar. Vårt fastighetssystem hanterar dessa frågor och vi har paketerat lösningarna i ett enda system – för en förenklad förvaltning och en säkrare miljö.

Boka tvättid med några enkla knapptryckningar

Med vårt system kan de boende enkelt boka tvättid, gästlägenheten, parkeringsplatsen eller festlokalen, via sin mobil, en dator eller en lättanvänd bokningsterminal vid tvättstugan eller
i fastighetens entré. Samtidigt får förvaltaren bättre kontroll över när och hur lokalerna används.

Alla rum och lokaler bokas tryggt via några enkla knapptryckningar. Man får tillgång till just den lokal man har bokat och ingen annan, vilket eliminerar risken för dubbelbokningar och missnöje. Systemet ser till att lokalen man bokat går att låsa upp endast med den nyckelbricka som tillhör den som gjort bokningen, så att inga obehöriga kan komma in som inte bokat den tiden.

Förenklad administration via vårt bokningssystem

Du som fastighetsförvaltaren bestämmer hur långa passen i tvättstugan ska vara, och hur länge man får tillgång till gästlägenhet och gemensam festlokal. Skall något debiteras finns underlagen färdiga i systemet. Du kan också se vem som bokat tvättstugetid när och vem som har bokat vad, och har därmed full koll på vad som händer i din fastighet. På det sättet blir det en tryggare miljö att vistas i, för de boende och dig som fastighetsskötare.

Kort sagt – du får full överblick och de boende blir nöjda. Dessutom är administrationen samlad på ett ställe vilket gör det enklare vid avstämning och uppföljning. Detta är vår lösning på lokalbokning!

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!