Passerkontroll för ökad trygghet

Objudna gäster som uppehåller sig i huset skapar otrygghet och kan i värsta fall medföra inbrott eller vandalisering. Att känns sig otrygg i sin egen hemmiljö är obehagligt och ingen vill känna sig osäker och otrygg. Lösningen på detta är vårt smarta passersystem, som bygger på att varje boende har sin egen nyckelbricka. Varje bricka ger personlig behörighet för husets olika utrymmen. Passagelösningen bygger på en molntjänst som uppfyller kraven för GDPR, och om problem med internet skulle uppstå så går systemet automatiskt in i ett offline-läge för att fortsätta fungera som vanligt.

Nyckelbricka och kodlås med RFID-läsare

Nyckelbrickorna kan administreras smidigt från systemet och man kan lätt se vem som kvitterat ut sin nyckelbricka eller hur många brickor som varje hushåll har erhållit. Om en nyckelbricka tappas bort behöver man inte byta ut alla lås som när en vanlig nyckel försvinner. Med vårt smarta passersystem kan nyckelbrickan som tappats bort avaktiveras och en ny tagg kan ges ut till den behörige, allt kan skötas via vårt fastighetssystem. Allt detta är möjligt med hjälp av RFID-tekniken, som finns i både dörrläsare och nyckelbricka.

Smart passersystem

Vårt smarta passagesystem gör det smidigare för alla och en var. Både för de boende och för fastighetsförvaltare. Istället för att vanliga nycklar ska delas ut till de boende får de en elektronisk nyckelbricka som man enkelt läser av vid dörrläsaren. Dörren låses upp och man kan enkelt kliva in i tvättstugan, lokalen eller cykelgaraget, utan fippel med nyckelknippan och svårighet att hitta rätt nyckel till just det låset. Vi ser till att passagekontroll blir enkel! Med vårt system och våra tillbehör såsom dörrläsare och nyckelbrickor har ni en säker passagekontroll. Har ni redan andra passagesystem går det bra att koppla ihop dem med vårt.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!